ATP Design

Belsőépítészet, Lakberendezés, Design

Blog

Balatonszabadi ikerház Kész állapot

Kívül belül elkészült és gyönyörű lett!

https://www.facebook.com/WMBBau

Halásztelek – családiház

Halászteleken szerkezetkész állapotú családiházhoz kértek fel 3D belső megjelenítésre és lakberendezési tanácsadásra. Könnyű dolgom volt 🙂 mert a Megrendelő határozott elképzeléssel rendelkezett, amit könnyedén át is tudott adni és aminek finomításához egy kis segítséget kért. Gyorsan és hatékonyan tudtunk a legelejétől kezdve együtt dolgozni, mely azt gondolom a végeredményen is kitűnően tükröződik. Egy rendkívül átgondolt és letisztult, elegáns és élhető otthont sikerült közösen megálmodnunk. Nagyon várom, hogy a munkálatok elkészüljenek és mihamarabb jelentkezhessek az elkészült enteriőr képeivel.

https://atpdesign.hu/galeria/halasztelek-csaladihaz/

Rólunk

Az ATP Design alapítójaként egy olyan álom vált vált valóra, melyet kisgyermek korom óta dédelgetek. Mindig is az építés-lakberendezés körül forogtak a gondolotaim, hogy „egyszer majd én is ezzel szeretnék foglalkozni”.

Tanulmányaimat is eszerint választottam, bár időközben a művészeti oldalt egyre inkább felváltotta a műszaki oldal, így aztán a Budapest Műszaki Egyetem Építőmérnök karának hallgatója lettem. Munkáim is eszerint alakultak, egy szerkezetépítő , majd később egy műemlékek felújítására szakosodott vállalat munkatársa lettem. Persze továbbra is jelen volt bennem a művész-kreatív oldalam, ami szintén szeretet volna érvényesülni.