Az ATP Desing egy régi álom megvalósulása.

Egy olyan álomé, melyet kisgyermek korom óta dédelgetek. Mindig is az építés-lakberendezés körül forogtak a gondolataim, hogy „egyszer majd én is ezzel szeretnék foglalkozni”.

Tanulmányaimat is eszerint választottam, bár időközben a művészeti oldalt egyre inkább felváltotta a műszaki oldal, így aztán a Budapest Műszaki Egyetem Építőmérnök karának hallgatója lettem. Pályám során először, egy szerkezetépítő, majd később egy műemlékek felújítására szakosodott vállalat munkatársa lettem. Persze továbbra is jelen volt bennem a művész-kreatív oldalam, ami szintén szeretet volna érvényesülni, kibontakozni.

Így aztán nem is csoda, hogy amikor adódott egy lehetőség, hogy mindezt véghez is vihetem, kaptam az alkalmon. Kitanultam egy újabb szakmát, a lakberendezést és ezzel kezdetét vette egy álom betelejesülése.

Kezdetben kizárólag lakások, családiházak belső tereinek megtervezésével foglalkoztunk. Mára ez a tevékeységi kör kiegészült közüzemi épületek (pl. kávézók) és külső terek (pl. kertek) kialalkításával is.

Minden újabb munka egy újabb kihívás, amit üdvözülve fogadok és amiben igyekszem Partnereim maximális megelégedettségére lenni, hiszen ez számomra már nem csak egy munka, hanem hivatás.